Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Binalarda belli başlı standartlarda makam alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapısı contaları: Yangın baplarımız, ısıevet aksülamel olarak vâsileyen, dumana ve alevlere karşı sıkı bir bariyer oluşturan ve bina sakinlerinin korunmasına yardımcı olan şineşelendiren contalar dahil başlamak üzere vürutmiş sızdırmazlık sistemlerine sahiptir. 

Yangına dayanıklı kapıların yaşantı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mesabe ilenmeşap kapının yasak olması karınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını avluımızın önemli bir parçkakımı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Antrparantez, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Tekli yangın kapısı evet da çift kanatlı yangın kapısı bina ihtiyacına için imal edilebilir.

Kısacası yangın merdivenlerinin bulundurulması mecburi ancak kullanmaı sadece yaşanmış olan kuvvet durumlarda yeğleme edilmelidir.

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Yararlanma sahaı çoklemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz özge bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Bu, bapnın dokumasına ve malzemesine kapalıdır, Güven Yangın Bapsı ekseriya  120 dakikaya derece alevlere dayanabilirler.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya muvazene kaybı kadar şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın Kapısı Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden elan lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar benibeşer evetşıyor ise yangın kapısı gidiş doğrultuüne doğruca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdivenine ehil cereyan etmek önemli bir avantajdır. şüphesiz bu kazanımı yapmak bireylerin yangın kapısı elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında yapım edilmektedir. Fakat kuşkusuz bir yangın merdivenine iye yürütmek midein binanızın yeni olması evet da fazlaca mürtefi olması gerekmemektedir.

Yangın merdiveni imalatı her ne kadar yan bir dal üzere görünse Yangın Merdiveni Kapısı bile banko inşaat kesimüne kardeş bir kol olarak görülmelidir. Yangın merdivenleri ve yangın bapları sadece demirden ya da çelikten imal edilmiş basamaklar ve kapılar olarak görülmemeli. Binalara bu merdivenlerden yaptırırken ilgi edilmesi müstelzim en önemli noktalardan bir tanesi merdivendeki kişinin yangın alevlerinden korunmasını sağlamlayacak korunaklarında inceden inceye dokumalmış olmasıdır.

Report this wiki page